Acer: Predator League a régiónkban

Az Acer és az ESL bejelentették az Acer első EMEA régióban megrendezendő online bajnokságát, az Acer Predator League-t.

A hivatalos közlemény szerint az Acer partnerségi együttműködést kötött az ESL-lel annak érdekében, hogy a bajnokság levezénylése, annak kivitelezése zavartalan lehessen – ehhez a Planet9 játékplatformot használják majd, szorosan együttműködve a helyi partnerekkel.

A bajnokság Németországban, Hollandiában, Svédországban, Dániában, valamint a Közel-Keleten zajlik. A versenysorozat lehetővé teszi a fiatal tehetségek számára, hogy elnyerhessék első igazi trófeájukat a Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) meccsek keretein belül, valamint a világ legjobb coach-felhozatala áll rendelkezésükre majd a Planet9 által. Ez lesz az első EMEA-aktivitás mindkét oldalról, amióta a Predator gaming brand globális partnere az ESL-nek. A coach-ok mindegyike profi CS:GO játékos és tréner is egyben.

A megmérettetések minden országban 4 héten át futnak online, melyből kettő az edzésekhez kötött, 8 csapattal ligánként. A versenyek tehát az ESL játékplatformján futnak majd, pontosan abban az időpontban, amelyet a közreműködő influenszerekkel egyetemben jelentenek be. Minden országban a végső nagy megmérettetést egy-egy helyi influencer broadcastje keretein belül folytatják le, dedikált promóciókkal, beleértve a legújabb Predator gaming hardvereket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények