Akció! A ZoneAlarm egy napig ingyen tölthető le!

A ZoneAlarm, a népszerű biztonsági program fejlesztője, a Check Point Software Technologies tegnap bejelentette, hogy 24 órán át ingyenesen lehet letölteni a szoftver egyik fizetős változatát, majd a nagy érdeklődésre való hivatkozással később közölték, hogy a szabad letöltés határidejét meghosszabbítják, így magyar idő szerint holnap hajnalig, vagyis november 15-én 2 óráig lehet díjmentesen hozzájutni az egyébként 30 dollárba (körülbelül 5100 Ft) kerülő ZoneAlarm Anti-Spyware-hez.

A Microsoft szokásos havi biztonsági frissítésének időpontjával összehangolt akció keretében az érdeklődő felhasználónak meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, hogy megkaphassa a letöltési linket és a letöltött terméket érvényesítő licenckulcsot, mely egy évig, 2008. november 12-éig érvényes. A Windows XP-n és 2000-en használható ingyenes program nem tartalmazza a 40 dollárba kerülő ZoneAlarm Internet Security Suite 7, a teljes biztonsági csomag minden egységét, de így is komoly, az egyébként ingyenesen letölthető verziónál jóval szélesebb körű védelmet nyújt a felhasználóknak.

A Check Point honlapja felhívja a figyelmet egy szintén ingyenesen letölthető új termékre is, az egyelőre béta-verziójú ZoneAlarm ForceField nevű szoftverre, mely egy virtuális böngészőt jelent, s az internetes veszélyek elleni védekezés egy másik szintjét hozza létre (a böngészőn érkező támadások, az adathalászat, a kémprogramok, a billentyűzet használatának rögzítését szolgáló programok stb. elleni védekezést szolgálja).

Azóta történt

Előzmények