Egerek versenye Pécsett

Kreatív pályázatot indított a pécsi Netmester Produkció az Art-Study Művészeti Kiállítás, Vásár, Oktatás és Konferencia (Pécs) kiegészítő rendezvényeként. Olyan kreatív és megvalósult ötleteket, illetve alkalmazásokat várnak, amelyek a feleslegessé vált egerek újszerű felhasználását, alkalmazását segítik elő rekreáció, illetve redizájn útján.

A szervezők szerint biztosan sokan elgondolkodtak már azon, hogy ezt a kis szürke izét, az egeret, hogyan tudnák kicsit személyesebbé tenni. Talán kis fülecskéket képzeltek rá, hogy egyedivé váljon, vagy éppen pirosra festenék. S ha már leszolgálta idejét, haszontalanul hever egy sarokban, és várja az újrahasznosítás lehetőségét… Hát itt az idő! Eressze szabadra fantáziáját, s kidobásra ítélt kis ketyeréjét öltöztesse új ruhába!

A pályaműveknek 2007. november 6-án 16.00 óráig kell beérkezniük, az alkotásokat az Art-Study Művészeti Kiállítás és Vásár zsűrije értékeli, és a legsikeresebbek a kiállításon megtekinthetőek lesznek. A pályázat eredményhirdetése: 2007. november 10-én 13.00 óra, Art-Study Művészeti Kiállítás és Vásár (7632 Pécs, Megyeri út 72.). A pályázati felhívás a www.netmester.hu/dekoreger címen érhető el.

Azóta történt

Előzmények