Keresik az év legjobb IT-biztonsági szakdolgozatát

Már második alkalommal írja ki a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület az „év információvédelmi diplomadolgozata” pályázatát. A tavalyi kiírással ellentétben idén egyaránt indulhatnak a főiskolai képzésben (bachelor) és egyetemi képzésben (master) végző hallgatók. Az Egyesület mindkét kategória nyertes dolgozatát 50-50 ezer forintos jutalommal díjazza.

A pályázat célja, hogy a felsőoktatásban az információvédelem témakörével foglalkozó hallgatókat jutalmazza. Az egyesület arra bátorítja a hallgatókat, hogy az információvédelem műszaki, gazdasági és szervezeti kérdéseinek tárgyalására összpontosítsanak.

A cím elnyerésére pályázhatnak információ- és adatvédelmi témában készített diplomadolgozatukkal azok a nappali tagozatos egyetemi és főiskolai hallgatók, akik dolgozatukat az elmúlt egy évben készítették el, és azt június 30-ig sikeresen megvédik. A pályázatokat július 15-ig lehet a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesülethez eljuttatni. A kiírás további részletei az egyesület honlapján olvashatók.

Azóta történt

Előzmények