Letölthető a legfrissebb OpenOffice Premium

Elkészült az OxygenOffice Professional irodai programcsomag legújabb, 2.0.4-es verziója. Ha még sosem hallottunk erről a pakkról, nem a mi hibánk, a csomag ugyanis eddig OpenOffice.org Premium néven futott, de – áll a magyar fejlesztői közösség közleményében – ez az elnevezés félrevezető volt sokak számára, akik az OpenOffice.org termék hivatalos kiadásának vélték ezt a verziót is. Az OxygenOffice Professional 2.0.4 az OpenOffice.org 2.0.4 változatának kibővített kiadása, amely a hozzácsomagolt kiegészítők tekintetében nyújt többet testvérénél. Természetesen a OxygenOffice Professional irodai programcsomag 100 százalékban kompatibilis az eredeti kiadással, és akárcsak az, teljesen ingyenes.

A magyar nyelvű OxygenOffice Professional 2.0.4 több mint 2900 elemből álló képtárat, több mint 60 magyar nyelvű sablont (és ennél bővebb idegen nyelvű sablontárat), több mint 90 Impress bemutatóhátteret, magyar nyelvű kézikönyvet, szótárakat, Wikipedia-eszköztárat, valamint kibővített súgót és alapértelmezetten bekapcsolt részletes tippeket tartalmaz.

Az OxygenOffice Professional 2.0.4 jelenleg magyar, angol, német, olasz, francia, török és grúz nyelveken érhető el. A programcsomag windowsos és linuxos változata letölthető a SourceForge oldaláról.

Azóta történt

Előzmények