Letölthető az ingyenes OxygenOffice 2.1.0

Megjelent az OxygenOffice Professional 2.1.0 irodai programcsomag magyar nyelvű kiadása. A szoftver – melynek nevét a félreértések elkerülése érdekében változtatták meg nemrég – az OpenOffice.org 2.1.0 változatának különleges, kibővített kiadása, amely a hozzácsomagolt kiegészítők tekintetében nyújt többet testvérénél. Természetesen az OxygenOffice Professional csomag 100 százalékban kompatibilis az eredeti kiadással, és akárcsak az, teljesen ingyenes.

A magyar nyelvű OxygenOffice Professional 2.1.0 több mint 3200 elemből álló képtárat, több mint 60 magyar nyelvű sablont (és ennél bővebb idegen nyelvű sablontárat), több mint 90 Impress bemutatóhátteret, magyar nyelvű kézikönyvet, szótárakat, Wikipedia-eszköztárat, valamint kibővített súgót és alapértelmezetten bekapcsolt részletes tippeket tartalmaz.

Az OxygenOffice Professional 2.1.0 jelenleg magyar, angol, német, olasz, francia, török és grúz nyelveken érhető el. A nyelvi támogatás ezekben az esetekben a felhasználói felületet, a súgót és általában a helyesírás-ellenőrzőt foglalja magába. Érdekességképpen készült egy öt nyelvet (magyar, angol, német, olasz, francia) összefogó windowsos telepítő is. A programcsomag windowsos változata letölthető a SourceForge oldaláról; a linuxos verzió kiadását egyelőre technikai okok késleltetik.

Azóta történt

Előzmények