Megújult a Microsoft TechNet magyar oldala

Megújult a Microsoft informatikai szakembereknek készített magyar nyelvű weboldala, a TechNet portál. A szájt jó kiindulási alap a a cég szoftvereivel mélyebb szinten ismerkedő és az ilyen rendszereket üzemeltető rendszergazdák számára.

Az új oldalon tematikus struktúrájában a fókusztémák (például Windows kliensek, Windows szerverek, Office rendszer stb.) mellett olyan általánosabb, átfogó témakörök is helyet kaptak, mint a biztonság vagy a rendszerfelügyelet. A weboldal kiemelt figyelmet szentel a komplexebb technológiáknak, például a virtualizációnak és az üzletiintelligencia-megoldásoknak.

A TechNet program elsődleges célja, hogy könnyebbé tegye az új és meglévő Microsoft szoftverek és technológiák használatának elsajátítását. Az átalakított oldalon rengeteg ingyenes tananyag – több mint 700 cikk és bejegyzés, két teljes tankönyv, 60 órányi screencast (előadások, demók), a TechNet szemináriumsorozat és az Informatika Tisztán rendezvénysorozat tananyaga, valamint a TechNet Magazin több évfolyama – várja a rendszergazdákat, amelyekből az alapoktól kezdve elsajátíthatók a rendszerüzemeltetés praktikái.

Azóta történt

Előzmények