Minden hónapban egy hét ingyen a Pannonnál

Hat hónapon keresztül ajándékba kap a Pannontól egy hetet az, aki március 1. és március 31. között új Praktikum vagy djuice kártyás előfizetést vásárol. A hat ajándék hét időtartama alatti teljes beszéd-, SMS-, MMS- és adatforgalmat a Pannon visszatölti az ügyfél egyenlegére.

Az elsőre elég jól hangzó ajánlatnak azonban van egy apró szépséghibája, mégpedig a következő: „A Pannon az ingyenes hétről az adott hónapot követően dönt, és SMS-ben tájékoztat." Hm, ez nem vall túl nagy bátroságra... Valamit javít a helyzeten, hogy „Az ingyenes hét minden ügyfél esetében ugyanaz a hét", de a kötöttség azért kötöttség. Az apróbetű meg apróbetű: „Elveszted a jogosultságodat az ingyenes hét kedvezményére, amennyiben átírást, tarifaváltást, ciklusváltást, számlás előfizetésre áttérést vagy számcserét kérsz."

Az ingyenes hétre eső forgalmak értékét az ingyenes hét utolsó napjától számított két hónapon belül tölti fel a Pannon. A feltöltés pontos idejéről és a feltöltött összegről SMS-ben tájékoztatja a cég a kártyás ügyfeleket.

Az akciós ajánlat írásbeli szerződéskötéssel megvásárolt kártyás előfizetésekre érvényes, az ingyenesség az egyszeri díjakra, valamint a Mobilvásárlásra nem vonatkozik.

Bővebb tájékoztatás a Pannon oldalán.

Azóta történt

Előzmények