PhiSix-szel erősít az Ebay

Úgy tűnik, így is egyre többet használjuk az internetet, egyre gyarapodik az internetes vásárlók száma is, így az Ebay elérkezettnek látta az időt arra, hogy kényelmesen és biztonságosan vásárolhassunk magunknak ruhát az aukciós oldalon anélkül, hogy attól kellene tartanunk, nem lesz jó a méret.

A PhiSix megszerzésével olyan szoftverhez jutott az Ebay, amely fotókból képes háromdimenziós modellt generálni, majd ezt igény szerint mozgásba is hozni.

A virtuális próbafülke jó ötletnek tűnik, ha megfelelően konfigurálható a próbababa, de csak akkor fog igazán jól működni, ha a hirdetők pontosan adják meg a fazont és a ruha méreteit. A tervek szerint a vásárló által megadott testméret-adatok alapján is szűrhetünk majd a ruhákra, így csak azok jelennek meg, amelyek az Ebay szerint jól állnának nekünk.

Nem csak unalmas pózokban láthatjuk majd a kiválasztott divatcikkeket viselő bábukat, a promóvideó alapján virtuális divatbemutatót is kérhetünk, hogy mozgás közben is lássuk a helyzetet. A PhiSix atyja, Jonathan Su a DreamWorks és az ILM felkérésére is dolgozott már korábban a még élethűbb animációk megjelenítésén. Később nem csak a ruhák, az összes Ebay portfólióba tartozó termék esetében is bevezethetik a háromdimenziós megjelenítést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • eBay

Azóta történt

Előzmények