Rendszergazdák Napja - Rendszergazdák Szigete

A Microsoft Magyarország képviselői mai hírlevelükben közölték, hogy a Rendszergazdák Napja alkalmából (minden év júliusának utolsó péntekje) első alkalommal rendeznek Magyarországon a Microsoft technológiái iránt érdeklődők számára közönségtalálkozót a Hajógyári-szigeten található Green Hill Rendezvényparkban.

Az eseményen lehetőség nyílik megismerkedni a hasonló szakmai érdeklődésű, más cégeknél dolgozó kollégákkal, az adott szakterület microsoftos rendszermérnökeivel, valamint a TechNet és az Informatika Tisztán eseményeken előadó független szakemberekkel. A programok délben kezdődnek, és előreláthatóan este hatig tartanak, utána kötetlen formában lesz lehetőség az ottmaradásra és a további szórakozásra.

Az eseményre a jelentkezés ingyenes, azonban a legalább egy MCP-vizsgával rendelkezők elsőbbséget élveznek, elsőként számukra lesz lehetőség a regisztrációra. Jelentkezéskor ki kell választani, hogy melyik szakterülettel foglalkozó csapathoz kíván az érdeklődő csatlakozni. A regisztráció határideje 2008. július 23., déli 12 óra. Mivel a csapatok maximális mérete limitált, ezért a már betelt létszámú csapatok regisztrációját korábban is lezárhatják.

A rendezvény időpontja: 2008. július 25., péntek, helyszíne: Greenhill Rendezvénypark, 1036 Budapest, Óbudai Hajógyári-sziget. Regisztráció és minden egyéb információ a rendezvény honlapján.

Azóta történt

Előzmények