Új tarifacsomag a Pannon GSM-től

Az egyszerűség jegyében újabb tarifacsomaggal bővítette kínálatát a Pannon GSM. Ezt a lépést azért tették meg, mert számításaik szerint a mobilszám-hordozhatósággal felértékelődik a könnyen áttekinthető díjszabás. A Horizont Perfekt névre keresztelt – 30 másodperces impulzusidejű – csomaggal egységesen 30 forintért lehet telefonálni bármely hálózatba 3950 forintos előfizetési díj mellett.

Jóllehet az új Pannon GSM-csomag valóban egyszerű, a cég számtalan egyéb tarifacsomaggal is rendelkezik, így az ügyfeleknek ismét érdemes lesz átvizsgálni az előfizetői szerződéseket.

Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója a cég tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, az utóbbi időben érzékelhető volt a mobiltávközlési vállalat piacvesztése, s úgy fogalmazott, "ezzel egyáltalán nincsenek kibékülve". Szeretnék megállítani a folyamatot, illetve ismét erősíteni pozícióikat. Arról azonban nem kívánt szólni, hogy a cég tulajdonosa, a Telenor milyen gazdasági mutatókat és piaci részesedést szeretne látni a jövőben. Hangsúlyozta, a norvég anyavállalat bizalma továbbra is töretlen a magyar leányvállalat iránt, amit jelez, hogy a Pannon további beruházásokat hajt végre a szolgáltatásfejlesztés, illetve a marketing területén.

Azóta történt

Előzmények