Új vírusirtó a magyar piacon

Az IT-biztonsági szoftvereket fejlesztő Sunbelt Software Közép-Európára szóló kizárólagos disztribútori megállapodást kötött a Yellow Cube 2000 Kft.-vel. A floridai központú vállalat ezzel a magyar viszonteladó eddigi kimagasló teljesítményét ismerte el.

A szerződés biztosította lehetőséggel élve a Yellow Cube 2000 két országban már új partnerekkel végzi a Sunbelt szoftverek értékesítését: Romániában és Moldáviában már működik az új viszonteladói hálózat, hamarosan pedig újabb országokban indul be a Yellow Cube égisze alatt az értékesítés.

John-Erich Mantius, a Sunbelt nemzetközi értékesítésért felelős igazgatója Bécsben a megállapodás aláírásakor elmondta, hogy a gazdasági recesszió ellenére sem számít jelentősebb visszaesésre. „Az informatikai biztonság nem az a terület, ahol megengedhető a takarékoskodás” – jelentette ki. Mantius bővülő forgalommal és növekvő piaci részesedéssel számol.

Bódis Ákos, a Yellow Cube 2000 ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy a régióban is bevezetik az idén júliusban bemutatott VIPRE Antivirus+Antispyware vírus- és kémprogramirtót, mely hamarosan valamennyi célország nyelvén – így magyarul is – elérhető lesz. A magyar változat kiadását január közepre ígéri a cég.

Azóta történt

Előzmények