Varsóban lesz a regionális internetkonferencia

Internet CEE néven kerül hamarosan megrendezésre a közép-kelet-európai internetes iparág első nemzetközi találkozója. A Varsóba szervezett konferencia időpontja 2007. november 20-21.

Ez lesz az első alkalom, hogy egy helyen gyűlnek össze a régió fontos internetpiaci szereplői. Az eseményen előadóként jelen lesz Felix Muchnik, a Softkey igazgatótanácsának elnöke. A Softkey a legnagyobb, számítógépes hardverek eladására specializálódott online üzlet Oroszországban. A nemzetközi előadók mellett olyan vállalatok képviselői is színesítik majd a résztvevők palettáját, amelyek már jelen vannak Közép-Kelet-Európában vagy jelenleg is terjeszkednek a régióban. Ott lesz közöttük Ariel Eckstein (Egyesült Királyság), az AOL Europe üzletfejlesztésért felelős alelnöke és Clara Llamas (Franciaország), a Trader Media East vállalati stratégiáért felelős munkatársa. Az előadások és programok teljes listája, valamint a regisztrációs űrlap megtalálható a rendezvény honlapján.

„Európa minden részéről készülnek előadásokkal ― a témák között szerepelnek a nemzetközi piaci szereplők és a helyi piacvezetők tapasztalatai, a régió egyes piacainak bemutatása” ― hangsúlyozta Marcin Pery, a szervező Gemius SA alelnöke. Magyarországról a Szonda Ipsos és a Netpincér tart előadást.

Az esemény programja négy tematikus egységre van felosztva: „Hogyan folytassunk üzleti tevékenységet a CEE régióban”, „Mit tudunk az internetről a régióban”, „E-commerce a CEE régióban”, „E-marketing a CEE régióban”. A program beszélgetésekből, kutatásokon alapuló előadásokból, vitafórumból és esettanulmányok bemutatásából áll össze.

Azóta történt

Előzmények