Veletech: fagyos hangulat a Gigabyte-nál

A négy, hazai szinten elismert extrém tuningos, név szerint 04ahgy, Overlocker, subaruwrc és toyone a friss, Z170-es vezérlőhídra épülő platform folyékony nitrogénes tuningjával foglalatoskodott a Gigabyte standján szombaton, mégpedig egy Intel Core i7-6700K processzor, Gigabyte GA-Z170X-SOC Force alaplap és több csúcs VGA főszereplésével (Gigabyte GTX 980Ti Gaming G1, 2 db GTX 980 SLI-ben). Hírünk címe ezúttal konkrétan értendő, ugyanis a túlhajthatóság minél nagyobb mértékben lehetséges megvalósításához a processzor hűtőközegeként használt anyag bizony -196 °C hőmérsékletű volt.


Kattintásra galéria nyílik! [+]

A csarnok belterének hőmérséklete lehetne a következő asszociációnk, de könnyen csalatkozik az, aki csak a cím alapján ítélkezik. A kiállítótér másik sarkában az érdeklődők ugyanis a GIGABYTE BRIX miniatűr PC-it láthatták üzem közben, valamint kis türelemmel a nagy érdeklődés kapcsán kialakult sort végigvárva ki is próbálhatták azokat. Minden érdeklődő meleg és szívélyes fogadtatásban részesült, sokan ajándéktárgyakkal gazdagodhattak.


Kattintásra galéria nyílik! [+]

A meglehetősen aprócska számítógépek meglepő sebességgel és minőségben futtatták az aktuálisan nagy népszerűségnek örvendő online játékokat, mint például a Counter-Strike: Global Offensive és a World of Tanks. Estére spontán módon egy kisebb CS: GO bajnokság is szerveződött, ahol a nyertes (nagy meglepetésre egy hölgy játékos) Gigabyte ajándékcsomaggal térhetett haza.