A Wii buktatta le a hűtlen asszonyt

(Infobulvár) Bizarr esetről számolt be a gonintendo.com egy Wii-játékos levele alapján.

Az érintett amerikai férfiember 2006 áprilisában kezdte meg egyéves katonai szolgálatát Irakban, s bár indulás előtt újra hűséget fogadtak egymásnak feleségével, ez év októberében már hősünk tudomására jutott, hogy neje viszonyt folytat egy sportolóval – bár az asszony szerint nem történt több egy csóknál, s nem volt folytatása az ügynek.

Ezzel egy időre meg is békült a férj, s mivel 2006 telén jelent meg a Nintendo játéka, megbízta feleségét, hogy vegyen neki egyet. Decemberi eltávozása során magával is vitte Irakba, használta is sokat, majd amikor közeledett a leszerelés ideje, a konzolt és minden egyéb digitális cuccot hazaküldött a feleségének.

Ám júliusban itthon újra rossz hírek fogadták, mivel barátai és szomszédai megint csak arról beszéltek neki, hogy felesége továbbra is csalja a régi fickóval. A felelősségre vont nő hevesen tagadott, az októberi csókot elismerte, mást nem. Előkerültek azonban árulkodó e-mailek is, de az obsitos a végső csapást a Wii kapcsán szenvedte el. Amikor ugyanis, talán bánatában, játszani akart egy kicsit a Wii Sportsszal, észrevette, hogy a létrehozott karakterek között van egy olyan, amelyet nem ő alkotott, s ez a figura ráadásul roppantul hasonlít a gyanúba keveredett sportolóra. Az utolsó ütést az jelentette, amikor a megcsalt férj a Calendar funkció segítségével számtalan éjszakát tudott azonosítani, melyeken a felesége és annak szeretője együtt játszottak.

A válóper megindult azóta, csak az a kérdés, hogy a bíróság elfogadja-e bizonyítékként a Wii adatait…

Azóta történt

Előzmények