Budapestre jön az IBM BusinessConnect

A kétnapos üzleti és innovációs fórum előadásai bemutatják, miként változtatták meg a technológiai újítások az eddig bevett üzleti gondolkodásmódot.

Az IBM SEE BusinessConnect 2016 jövő hétfőn és kedden (május 30-31.) kerül megrendezésre a Várkert Bazárban. Most először tartja regionálissá hízott konferenciáját Magyarországon a vállalat, a rendezvényen 15 előadó nyolc témakörben (analitika, biztonság, felhő, IoT, kognitív üzlet, közösség, mobil és Watson) értekezik majd.

Megszólal majd Fehér Gyula, a Ustream társalapítója, Dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, Polgár Judit nyolcszoros sakkolimpikon,  Michelle Unger, az IBM Cognitive Solutions vezérigazgatója, és Vanessa Carels van de Vliet, az IBM nemrég publikált vállalatvezetői kutatásának vezetője is.

Hétfőn a plenáris előadásokkal nyit a konferencia: a strukturálatlan adathalmok feldolgozását segítő Watson bemutatását követően IBM és Apple együttműködésről, illetve Polgár Judit sikerének titkáról derülnek ki részletek.

Kedden az empátiára és a kognitív megoldások alkalmazására fókuszál az Outthink Your Business szekció, a Leadership blokk naprakész áttekintést ad az üzleti vezetőket foglalkoztató kérdésekről, míg A jövő kormányzata ülésén a kognitív megközelítés előnyeit mutatja be, a Design Thinking szekció résztvevői a modern üzleti életben alkalmazható módszertannal ismerkedhetnek. A teljes programot a hivatalos oldalon keresztül lehet megtekinteni, a tematikus blogon pedig az előadásokhoz kapcsolódó szakmai kedvcsináló írások olvashatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IBM

Előzmények

  • (Frissítve) Az IBM megvette a Ustreamet

    Habár a két vállalat között régi és szoros a kapcsolat, a felvásárló mintha kissé alulértékelné a Ustreamet.

  • Münchenben nyit új Watson központot az IBM

    A dolgok internetére és Ipar 4.0 fejlesztésekre szakosodott egység új szolgáltatásokkal és innovációkkal egészíti ki az IBM ökoszisztémát.