Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz Ricardo #4 üzenetére

    Nem kiközösítés, csak továbbra is jelölik, hogy a kék üzenet titkosított, a zöld meg vagy igen vagy nem. A SMS ugye nem volt az soha, az RCS meg lehet az de nem kötelező. Nem lenne rossz ha az Apple megjelölné egy harmadik színnel, ugyanis a zöld üzenet eddig pénzbe került, az RCS meg 'ingyenes'.

    [ Szerkesztve ]

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz Ricardo #8 üzenetére

    Pickup vs Tesla, Harley Davidson vs Honda, Intel vs AMD, Coca Cola vs Pepsi, rock vs elektronikus zene, vegán vs 'húsevő' és még sorolhatnám...a legtöbb gyártónak van ellenfele kihívója és a márkahű vásárlók egy része kicsit túlgondolja a hűséget. Ennek semmi köze a marketinghez, ez az emberekbe van kódolva. Tartozni akarnak valahová és ha bekerültek egy 'csoportba' akkor van aki lenézi a kívülállót, van aki meg akarja téríteni hogy legyen ő is a csoport tagja és van aki meg csak simán elvan. Mivel az Apple egy elég népszerű márka így nyilván sokkal nagyobb 'tábora' van mint bármi másnak így feltűnőbb a jelenség. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz janeszgol #41 üzenetére

    Én is utálom, hogy ez itt érhető el, egy másik koma amott. Utálom!

    Én ezt nagyon hamar rövidre szoktam zárni. 2 opció létezik nálam, iMessage és Messenger. A 2-ből valamelyik minden ismerősömnek van. Akinek nincs azzal marad a régi módi telefonhívás vagy az SMS, de abból nem lesz hosszú társalgás :)) . Nem egyszer fordult elő az sem hogy Messengeren írtak rám és iMessage -en válaszoltam. Onnantól ott ment tovább a kommunikáció. Melléklet küldés szempontjából a Messenger egy fos...

    LosBlancosRM
    Amiket felsoroltál, azok között nem hiszem, hogy van ilyen szintű kirekesztés.

    Ok. Akkor beszéljünk arról, hogy az Andriodos tábor iSheep -ként asszociál a mezei iPhone felhasználóra. Ilyen is van, de pont leszarom. Ahogy bubble színét sem kötöm a telefonhoz. Mert azt is leszarom. Feltételezem te soha nem jártál kínai cipőben iskolába. Elhiheted az is komoly kirekesztéssel jár. Vagy gondolj csak arra, aki szünetben mondjuk olvas. Na őt sem fogják kiközösíteni, ja de. És akkor a nemi identitásról még nem is beszéltem. Mondom, az élet tele van kirekesztéssel, csak ez most pont fel van kapva mert hát Apple. Továbbra is tartom, hogy ehhez semmi köze egyik gyártónak sem. Tábor és ellentábor. Ennyi.

    [ Szerkesztve ]

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz LosBlancosRM #47 üzenetére

    Látom továbbra sem ment át az üzenet lényege, pedig benne volt. NEM A GYÁRTÓ ALAKÍTOTTA KI A KIREKESZTÉST HANEM AZ EMBEREK! A kék buborék is ki lett tárgyalva hogy miért jött létre. Az hogy ki hogyan ítéli meg az embereket a buborék színe miatt az nem az Apple hibája. És a kirekesztés ezen formája pedig azért van felkapva mert Apple. Remélem így átmegy.

    Vagy legitimizálja a kétszínű buborékot az, hogy a kínai cipő miatt is lenézik a gyereket?

    Tehát büntessük meg a drága márkákat mert az emberek kirekesztik azt aki kínai cipőt hord? Se a kínai se a drága márka nem hibás. Itt is az ember a probléma forrása...

    Szerintem addig korrekt az éltető szín, amíg az egyik online(ingyenes), másik sms(fizetős)

    Na itt az igazi ellentmondás, mert ez a jelen állapot, a buborékos szarság meg évek óta létezik. Most akkor korrekt az Apple vagy nem korrekt? Vagy most korrekt de ha lesz RCS és megmarad a kék/zöld akkor már rohadék lesz? Akkor most hibás vagy nem hibás? És utána mi lesz a következő? Hogy rasszista mert csak fehér matricát ad ajándékba? Vicc ez az egész...

    cs.zs.
    Ehhez legegyszerűbb ha mindkettő van a családban.
    Én anélkül is elfogadom a homoszexualitást hogy kipróbálnám :DD

    [ Szerkesztve ]

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz LosBlancosRM #51 üzenetére

    Most erre mit mondjak, nem mindenki alkalmas a vitára :)) . Viszont tőled mint következetes vásárló 1/3 -ad áron szívesen átveszem a i13PM -et és akkor fennmarad a világbéke, a lelked is megnyugszik hogy nem támogatod egy kizsákmányoló cég aljas húzásait és egye fene, lehetek én is rohadék :P :( .

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz xabolcsy #60 üzenetére

    El kell hogy keserítselek, minden céget a profit érdekel :C . Csak az Apple esetében kapsz valami tartósat és megbízhatót. Lehet hogy nem tud mindent amit a konkurencia, de amit nyújt abban elég jó. Én beérem a kevés jóval, nem kell a sok, de gyenge minőségű szolgáltatás. Pont ebben rejlik az Apple vonzereje.

    Te nem vennél sose, én viszont használtam mindent ami a piacon volt/van. És az Apple volt az utolsó a sok közül. És igen, beszippant az ökoszisztéma mert ami jó az jó. Egy iPhone 6 -tal indítottam. Aztán iPad mini 4, Apple TV 4K, Mac Mini M1 és végül egy Watch 7. Miden terméktípusban végigpróbáltam az Androidot is és nem az 5 forintos gagyit. Soha egyik termékemet sem tudtam annyi ideig használni elégedetten mint az Apple cuccait. És soha egyik termék sem volt olyan stabil és megbízható mint az Apple.

    Át tudnék váltani Android + Windows kombóra? Gond nélkül. De minek? Olcsóbb lenne? Nem. Jobban működne? Nem. Több lehetőségem lenne? Igen. Szükségem van a plusz dolgokra? Nincs. Ennyi a lényeg.

  • weberzolee

    aktív tag

    válasz xabolcsy #65 üzenetére

    na de azért ott se kolbászból van a kerítés. Van ott bőven hiba is.

    Nyilván van, mindenhol van. De mennyi idő alatt javítják? 3 nap? 1 hét? Azért a komoly bugokat igen hamar orvosolják. Melyik androidos gyártó ad ki hibajavítást ilyen ütemben? Egyik se. Van olyan is aki pl sose javítja a hibákat. A terméktámogatás ideje szintén jelentős.

    átlagon felül kapzsi, és semmit nem ad a felhasználónak.

    Dehogynem. Fent leírtam, hogy a hardver minőségén túl milyen extrát nyújt szoftveres téren a konkurenciához képest. Nem beszélve az ökoszisztémáról. Minden terméked együttműködik mindennel. Ezt sem nyújtja a konkurencia. És már árban sem kiemelkedő.

    Szinte minden fizetős, havidíjas.

    Erre hozhatnál példát, mert nekem semmi fizetős alkalmazásom sincs. Egy előfizetésem van, az iCloud+ 399 HUF/hó.

    Ami a droidon ingyen megvan.

    Mármint úgy hogy 'ellopod' az APK -t? Mert azt kétlem, hogy ugyanaz a minőségű, funkciójú alkalmazás droidon ingyenes. Az hogy van rá gagyi, reklámmal teletolt, szarul működő 'alternatíva' az nem ér meg a 3-4 USD egyszeri költség megspórolását. Egy doboz cigi, 3 üveg sör vagy 4 gombóc fagyi, kinek mi (bár asszam a fagyi már drágább mint a sör :DDD ). Ha csak szórakozol vele évente egyszer akkor arra nincs igazán szükséged. Ha dolgozol vele akkor meg kb a 3. használat után visszajön az ára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák