Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #117321 üzenetére

    Igazából ennyi a helyzet. A legnagyobb "baj", hogy nagyon jó, klasszis megmozdulásai vannak 19 évesen... 2023-ig van szerződése, a Roma több mint duplázná a fizetését, 2024-ig bővítenék is kivásárlási záradék nélkül. Monchi azt mondta ő lehet a jövő pillére... Merem remélni, hogy így is lesz.
    Zaniolo annyit mondott, hogy bizonyítani akar, amikor Tottihoz hasonlították arra úgy reagált ne beszéljenek őrültségeket. A példaképe pedig Kaká.
    Az apja bővebben nyilatkozgat, pl hogy a fia minden edzésen vért izzad, mert tudja hogy még mindig jobbnak kell lennie, hogy mielőtt az Inter leigazolta a Juve is akarta de nem eléggé, mivel az Inter magasabb ajánlatára nem volt válaszuk, hogy a Roma cak abban az esetben engedte Radját, ha az Inter odaadja Zanit, és ment is a huzavona, de Spalletti nagyon akarta Ninját és ezért végül belementek, de a földön akarja tartani a fiát, fontosabb az állandóság mint a nagy kiugrás után nagy visszaesés.
    Mondott olyat is, hogy a Roma adta meg a fiának a lehetőséget, nem jár más a fejükben, és ha a csapat megbecsüli akkor nagyon sokáig szeretnének még itt lenni és megtiszteltetés hogy olyan játékosok vették pártfogásukba, mint Totti, De Rossi, Dzeko és Kolarov.
    Azt mondják az ügynöke keveri a szart, mert szerinte kell kivásárlási záradék, de pletykálnak olyat is, hogy BL indulástól függ, azaz kell minimum a 4. hely...

    Úgy hírlik a Juve 40M€ körül adna érte, de méregetik már mások is. Ha el merik adni, akkor tényleg takarodjanak Monchistul mindenestül. Szerintem már nem merik. Rüdiger és Salah még oké, azt akkor még lehetett az FFP-re fogni mert tényleg mínuszban volt a csapat, Alisson eladását is nehezen de a nagy pénz miatt nagyjából elfogadta a tábor. De(!) mivel nem érkezett nagyobb név a pénzből és eladták Nainggolant és Strootmant is és pattanásig feszült a helyzet, ha az elmúlt mercato egyetlen reménysugarát eladják itt égni fog minden, de komolyan.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák