Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    összefutottam az utcán Antonio Cassano-val, megkérdeztem, hogyan látja ezt az egész mizériát most az kék-feketéknél:

    Véleményem szerint az előző szezonban az Inter nagyon közel állt a bajnoki címhez. A legnagyobb probléma náluk az, hogy rengeteg olyan játékos van a csapatban, akiket Conte nem kedvel.

    Mindennek a tetejében ott van Eriksen. Kész őrültség őt nem játszatni a középpályán. A Real Madrid és a Barcelona is akarta őt. Fantasztikus dolgokat vitt véghez Angliában és Dániával egyaránt. Nem tudom elhinni, hogy egy normális középpályán, mint az Interén, nincs helye.
    Azt se felejtsük el, hogy amikor Conte megérkezett a Juventushoz Pirlot sem akarta, aki az összes megnyert Scudettora emlékeztette. Conte nem szeret bizonyos tulajdonságokkal bíró játékosokat.
    Kante egy remek játékos, de nincs benne túl nagy minőség, de Conte őt akarja Eriksen-el szemben, itt ugyanaz a helyzet mint Pirloval volt. Conte az olyan játékosokat kedveli, mint Barella, Kante, Gagliardini vagy Vidal. Teljesen egyértelmű, hogy ha kupákat és bajnokságot akarsz nyerni akkor bajnokokra is szükség van.

    Most megérkezett Vidal, akiben van kvalitás, de a mennyiség is számít. Vidal mindent megfog tenni, amit Conte kér tőle. De a bajnokság megnyeréséhez bajnokok is kellenek, és Vidalon kívül nem nagyon látok mást az Inter középpályáján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák