Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Az a baj, hogy aki itt a superelit bedőléséről beszél, az tévesen olyan messzire megy a következtetéssel, hogy attól bedőlnek a bajnokságok, visszaesnek a pénzek stb.
    Pedig erre van más megoldás is, visszább vesznek ezek a klubok egy komolyabb valóban gazdasági alapokon nyugvó tervvel pár eladással stb elkezdik törleszteni az adósságukat, némiképp gyengülnek a pályán.

    Van egy elmélet amit mindenki készpénznek vesz, mégpedig, hogy ennek a 12 csapatnak a bukásával mindenki bukik, miközben mégis azt állítják, hogy ők tudnának többet keresni tovább nőni ha nem lenne UEFA. Azt az elméletet pedig sokan lesöprik az asztalról, hogy maga a működési elvük volt fenntarthatatlan és féltik a pozíciójukat, miközben most sem mennének tönkre ha nem azt a tarthatatlan utat akarnák folytatni.

    Óriási önellentmondások ezek, a költségsapkájuk az érzékenyítéssel és megmentős dumával pedig egy díszdobozba csomagolt hazugságbomba, mert lényegében a ligájukban anyagilag kiemelt helyen ücsörögve vállalnának költségsapkát, ami lényegében bebetonozza őket minden csúcsára ahol indulnak, verseny nélkül is top igazolások míg másnak esélye sincs hasonlóan keresni bármit csinál innentől.

    Most, hogy félelmetesen közel került az eddig horizonton derengő utolsó lépcsőfok a növekedésre és kontrasztos képet kaptak - már a covid előtt is, de most coviddal méginkább - az eddigi gazdasági működési elvük fenntarthatatlanságáról, fellépnének arra a fokra, maguk mögött pedig lebontanának párat, hogy ne kelljen tovább lépdelni de megmaradjon a több lépcsőfoknyi előny is. Az a +5 hely édeskevés és egyben nevetséges mert az onnan beszedett pénzekből aki elsőre bekerül az ki is bérli kb. Ez akkor is egy vicc, ha a Roma mardna ki, akkor is, ha a Napoli, a Porto, a Sevilla, a Leicester, a Lyon, mert milyen alapon van ott olyan pl aki évekig sehol sem volt, nem lehet aktuális forma ellenére bárkit odatenni.

    #146139IreN!CuS: Nem tudom mi az a rimiromi, de olvass figyelmesebben,. Egyrészt ha a Rómára gondoltál, akkor Perez a szájára vette a Napolival együtt, és 15. legtöbb követővel rendelkezőként valószínű kapnánk helyet, ha nem is alapítóként de a +5-ben. Az elv az.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák