Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #154019 üzenetére

    Ha komolyan érdekel... :)
    Jól halad, a Friedkin Group megszüntetett minden procedúrát amit Pallotta kezdett, kiléptek a bürokraták - mutyisok - büntetésre váró építési vállalkozók háromszögéből, így nincs megkötve Dan az ügymenet miatt és szabadon mozoghat a saját terve szerint.
    3 terület jöhet szóba, ahol jóval gyorsabb ügymenetre lehet számítani, a Gamozetro, az Sdo di Pietralata és Ostiense. De van egy nyomás a városvezetés felől, hogy nekik van egy felújítandó olimpicójuk, és hogy azt csinálják meg Friedkinék, de ehhez kell Lódító is, mert vagy fizetniük kéne a használatért, vagy költözni és felújítani egy másik régi stadiont aminek nem jut eszembe a neve.
    Mindenesetre most egy Friedkin Groupon belüli átvilágítás zajlik, az elemzők szerint ez egy befektető érkezését vetíti előre, ami kulcs lehet a stadionhoz.
    Nem akarnak felhőkarcolót meg toronyórát lánccal, csak egy modern alig több mint 40 ezer férőhelyes (igény szerint pár ezerrel bővíthető) stadiont (lásd nálatok).

    A romanistáknak sok év után egy szavuk nem lehet a vezetőségre, a vételáron felül közel 400M€-t injektált a klubba Dan, plusz eddig 83M€-ért igazolt úgy, hogy nem adtunk el olyan játékost aki egyértelműen alappilér volt a teljesítménye alapján is, csak a ballasztot szórjuk.
    Még lesz pár távozó felesleg, pl Dzsudzsenzi is, és jöhet a mercato befejezése, mert Mou akar még egy középpályást. Komoly szerepe volt Tammy leigazolásában is a személyes beszélgetéseikkel. Amúgy pedig készülhet valami a Spursnél ha bejelentkeztek a srácért az utolsó pillanatban. 5 + 40 több részletben a vége, a Chelsea 2023-ban visszaveheti 80-ért, a fizu nettó 4.5 lesz.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák