Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #160956 üzenetére

    A te hozzászólásodra csak reagáltam, nem rád értettem vagy ilyesmi ne értsd félre, csak úgy kikívánkozott az elmúlt pár nap sporttal kapcsolatos képmutatásai miatt is.
    Az meg a másik amikor egyenlőségjelet tesznek a jelenleg befogadott menekültek és déli határról érkezők között, azt meg szimplán leszarják hogy első határ, vagy kultúrális kötődés stb, és inkább maradnának otthon harcolni, hát eleve civilnek kezébe manapság fegyvert adni az a saját néped ellen elkövetett bűn.
    De ezt nem is folytatom itt, csak tényleg elegem van ebből a színjátékból miközben emberek életével játszanak, kb olyan ez hogy visszakapcsoljak focira, mintha játszanák a meccset de mindegy mi van, fenről döntik el hogy mi az eredmény és mi szabálytalan, te csak küzdj.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák