Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #160966 üzenetére

    Korrekt. Érzem a törődést. De az nem talált, hogy miért neveztem takonynak, egyszerű hirtelen felindulás, bevallom a kinézete is benne van, de inkább az, hogy egy kiváló életszínvonalhoz szokott focista, akinek a szavaiból azt vettem ki, hogy ellenséges számára egy orosz focista ellen pályára lépni. Pedig mondjuk egy az Atalantában focizó Miranchuk semmit sem tehet erről, sőt valószínű normális ember lévén ugyanúgy elítéli ezt az egészet, mint Wojo.
    Nem tudom lehet én vagyok az örök romantikus, de nekem egy ideális forgatókönyv úgy néz ki, hogy mondjuk az orosz csapat semleges zászló alatt fut ki, majd közösen, egységesen békére szólítanak fel és játszanak egy maximálisan sportszerű meccset hőbörgés nélkül.

    DeathAdder: "Tutira nincs" :D Sejtettem. :DDD Szoktam nézegetni a németeket, vannak ott is kétes dolgok, de olyan szintű tévedést még nem sikerült kifogni, amihez valószínűségszámítás alapján elegendő heti egy calcio nézés. :))

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák