Új hozzászólás Aktív témák

  • Ps Vita

    őstag

    válasz 7600 GS #17509 üzenetére

    Ez azért nem csak az ő hibája,hanem azé a pár játékosé is akik ilyenkor rúgdosodnak( általában ezek Pepe,Ramos,Di Maria,Marcelo,Arbeloa)

    Balotteli:
    "Egyszerűen most boldog vagyok. Otthon érzem magam és abban a bajnokságban játszom, ahol annak idején elkezdtem. Itt van a családom és itt vannak a barátaim, ki tudom magam pihenni, ha szükséges. Persze a magánéletem itt sincs biztonságban, de sokkal jobb a helyzet annál, mint ami Angliában megy. Igazságtalanul bántak velem Angliában, de ennek ellenére jó volt ott is játszani. És most jó Olaszországban lenni."

    "Azok közül, amiket az újságok megírtak rólam Angliában, csak néhány dolog igaz. Komolyan, a nagy részét csak az újságírók találták ki. Létrehoznak a személyből egy ikont, és mindenki azt hiszi, hogy csak igazat írnak róla, még a hazugságokat is könnyűszerrel elhiszik. Talán ezért gondolják azt, hogy őrült vagyok. Néha arról álmodom, hogy egyedül vagyok, és nem kell senkivel beszélnem, senkinek sem megfelelnem. A foci viszont ilyen, sokan néznek, többek között gyerekek is.

    "Szeretem a nőket, szerintem ez normális. Aztán szeretem a gépeket, a gyors kocsikat is, mi a probléma ezzel? Hibáztam már nem egyszer az életemben, de ha meg kéne fogalmaznom, ki is vagyok én, egyszerű: normális srác vagyok."

    "Mindig azt mondtam, hogy nem érdekelnek a rasszista bekiabálások, hadd mondják, én teszem a dolgomat. A múlt vasárnapi események ezt kicsit megváltoztatták. Ha még egyszer ilyet tapasztalok, egyszerűen le fogok sétálni a pályáról, akkora baromság ez. Beszéltem erről Prince-szel is, ő azt mondta, ne érdekeljen ez, egyszerűen nyerjük meg a meccset."

    "Nem igazán lepett meg, hogy Mancini elment Manchesterből. Remek menedzser, a legjobb játékosokkal dolgozhatott, mégsem sikerült nyernie. Nem tudom miért, ezek belső problémák, én meg itt vagyok Milánóban."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák