Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Jó kis sztori, csak egy újabb a retek semmirekellő hűtlen kezelés miatt még mindig nem csücsülő kókler gyökér Monchiról az adatelemző transzfergururól.

    2017-ben a Rómának felajánlották az akkor 20 éves Richarlisont, a Fluminense pedig ~10 millióra taksálta, konkrét tárgyalás volt, de Monchicska nemet mondott rá, szerinte nem volt kész. A Pozzo család elvitte Watfordba 12 milláért majd következő nyáron eladták az Evertonnak 40-ért.

    Eközben ez a nyomorult megvette Defrelt 20, Schicket 40 millióért.

    Tehát az agyonajnározott dof mogul még ahhoz sem ért amiért leginkább simogatják azt a here fejét, azaz tranzitigazolásból pénzt keresni. Ja de, a Sevillának keresett pénzt a Roma sportigazgatójaként NZonzi vb utáni leigazolásával több mint 26 millióért.
    Ugyanígy utasította el Ziyechet, Ajaxos direttore ki is teregette, és mondta hogy amíg ez a vezetés van nem akarnak nagyon tárgyalni mert egyik pillanatról a másikra szó vagy lezárás nélkül eltűnt a senkiházi. Mahrez esetében 45 volt az ár, ez meg 30 pár milliót ajánlott majd elhagyta a beszélgetést, azóta le is nyilatkozta hogy Schick jobb profilnak ígérkezett.
    Azért jó hogy nem profilozónak ment, egy gyilkost nem kapnának el.

    Róma átka. A sevillai kókler. Egy Sabatini megeszi reggelire fog nélkül szívószállal.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák