Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Napfénysüti #181889 üzenetére

    Nos, nem a Samp az az ellenfél akiktől egy alapból jól védekező csapatnak félnie kell, de ugye az alap védőink közül ketten is eltiltásukat töltötték + Cristante így volt némi rizikó de a cserék is egész jól teljesítettek, így hát támadásban ment a próbálkozás az 57. percig. Amikor is Solbakkent be akarta cserélni megfutni őket, de jött Gini gólja, aztán Mou, hát ezt az arcot szerintem látni kell :DDD , lebeszélte a beállásról és eltolta a 80. percig.
    Aztán Gini kiharcolt egy tizit, Dybala belőtte, majd El Shaarawy lőtt egy szépségdíjas technikás gólt bokából eltette biliárdszerűen a hosszúba állítás nélkül Solbakken passzát.
    A jv egész tűrhető volt, volt is meccs előtt egy beszélgetés Rocchi jv bizottsági elnökkel, aki egyetértett abban hogy több profizmus és higgadtság is elvárható a bíróktól.

    A Torino keményebb lesz, nem fér bele a botlás.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák