Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    Sziasztok,

    Hónapok óta követem már a topikot és most éreztem először az impulzust, hogy be is köszönjek és véleményt formáljak itt a Pool meccset követően, Arsenal drukker létemre. :))

    A X-en és egyéb más fórumokon amiket követek egészen szürreális látni mennyire ellentétesek a vélemények és ez is késztetett arra, hogy valahol én is állást foglaljak a dologban, mert számomra mind a három kérdéses eset fekete-fehér volt. Jones megmozdulása a szememben kérdés nélküli piros volt, stoplival és nyújtott lábbal érkezett meg. Aligha hiszem lett volna benne bármiféle szándékosság a bokát megcélozva, de az ahogyan a veszett labda után indult, nagyon idétlen, veszélyes és fölösleges is volt. Szerencsétlen volt Jones azzal ahogyan alakult a dolog, de szerintem a focinak, kulturált keretek között van egy olyan íratlan szabálya, hogy az elveszett labdák után nem ugrunk teljes elánnal a másik irányába(Itt teszem hozzá Nketiah-t is ki kellett volna állítani a csirkék elleni meccsen :U ). Jota második sárgája meg sárga volt, ha elérte ha nem.

    A les. Az nem volt les.
    Az éjszaka folyamán még letöltöttem a virágbolti verziót, hogy egy kicsit jobban meg tudjam nézni és értelmezni a dolgokat és nem sikerült. Ilyen kretén munkát talán még nem végeztek a VAR szobában a PL-ben. A közvetítés képéből megpróbáltam bevonalazgatni a dolgokat cigány módszerekkel :DDD : [kép] [kép] , de hát még ezek nélkül is látszott, hogy ez szabályos gól volt.

    Amúgy ha esetleg valakinek kimaradt volna: [link] Az idegenbeli Arsenal szurkolok Havertz gólja után, úgy 10 percen keresztül. :DDD

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák