Új hozzászólás Aktív témák

  • Andris837

    senior tag

    válasz fatal` #2986 üzenetére

    Ma, ha megverik a Genket akkor továbbjutnak.

    "November 22-én, vagyis csütörtökön Vidi - Genk és Basel - Sporting, majd két héttel később, december 6-án zárásként Sporting - Vidi és Genk - Basel találkozókat rendeznek. Amennyiben csütörtökön győzünk, és ezzel a 9 ponttal zárunk, akkor következő lehetőségek adódnak:

    1. A Basel legyőzi a Sportingot és a Genket is. Ekkor a sorrend: Basel 11, Vidi 9, Genk 8, Sporting 5 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.

    2. A Basel legyőzi a Sportingot és döntetlent játszik a Genkkel. Ekkor a sorrend: Vidi, Genk és Basel 9-9, Sporting 5 pont. Mint látható, az élen három csapatnak van azonos pontja, ekkor életbe lép az UEFA ilyen esetekre érvényes szabályzata (UEFA Versenyszabályzat, V. fejezet, 7. cikkely, 5. pont - ide kattintva megtalálja angol nyelven), amely kimondja, hogy pontazonosság esetén az érintett csapatok egymás ellen szerzett pontjai döntenek. Nekünk 6, a Genknek és a Baselnek azonban csak 5 pontja lesz, és csoportelsőként továbbjutunk.

    3. A Basel legyőzi a Sportingot, de kikap a Genktől. Ekkor a sorrend: Genk 11, Vidi 9, Basel 8, Sporting 5 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.

    4. A Basel döntetlent játszik a Sportinggal, de legyőzi a Genket. Ekkor a sorrend: Basel és Vidi 9-9, Genk 8, Sporting 6 pont. Egymás elleni eredménnyel a Basel az első, mi pedig csoportmásodikként továbbjutunk.

    5. A Basel döntetlent játszik a Sportinggal és a Genkkel is. Ekkor a sorrend: Vidi és Genk 9-9, Basel 7, Sporting 6 pont, és vagy csoportelsőként, vagy csoportmásodikként továbbjutunk - függően attól, milyen arányban győzzük le a Genket.

    6. A Basel döntetlent játszik a Sportinggal és kikap a Genktől. Ekkor a sorrend: Genk 11, Vidi 9, Sporting és Basel 6-6 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.

    7. A Basel kikap a Sportingtól és a Genktől is. Ekkor a sorrend: Genk 11, Vidi 9, Sporting 8, Basel 5 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.

    8. A Basel kikap a Sportingtól és döntetlent játszik a Genkkel. Ekkor a sorrend: Vidi és Genk 9-9, Sporting 8, Basel 6 pont, és és vagy csoportelsőként, vagy csoportmásodikként továbbjutunk - függően attól, milyen arányban győzzük le a Genket.

    9. A Basel kikap a Sportingtól és legyőzi a Genket. Ekkor a sorrend: Vidi 9, Basel, Genk és Sporting 8-8 pont, és csoportelsőként továbbjutunk."

    iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

Új hozzászólás Aktív témák