Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #121846 üzenetére

    És milyen jól tettem hogy nem jöttem el hugyozni a szembe szélbe a vihar idején :DDD nem kellett volna leséríteni a szélsőhátvédet mert jött a csere, és azért kapták a gólt...a poolnak direkt kedvezett hogy b csapattal kellett felállniuk...igazából nem is ők voltak jók, hanem a másik csapat rossz...meg különben is a gyengébb csapat jutott tovább...meg könnyű is volt a sorsolása...csúnya rossz szurkolók, ki merték fütyülni az odavágón is gerinctelen alpári játékkal előrukkoló vendég csapatot, aki nem mellesleg fél évig a leg alpáribb módon terrorizálta a klubot és hazugságokkal mocskolta össze a médiát is belevéve, hogy leigazolhassanak egy játékost.

    Tisztába vagyok vele hogy a topik háromnegyede hungarokatalán ezért inkább be sem néztem, de jó volt utólag visszaolvasni :))

    ____

    A döntőnek egyáltalán nem örülök, abszolút kétesélyes lesz, spursnek meg nem lesz kisebbségi komplexusa mert ismerik egymást. És mivel 2x nyert már a pool a bajnokságban, harmadszor már sokkal nehezebb lesz. De legalább az egyik semmit sem nyerő csapat végre átszakít egy hatalmas gátat.
    Poch meg tegnap megint úgy nyúlt bele a meccsbe ahogy senki sem tud, hiába voltak leradírozva pályáról a félidőben.

    ____

    Na meg most hirtelen a PL lett a legerősebb bajnokság mert 2 csapat elment a döntőig :DDD akik már hetek óta térdükön járnak. Ebből tendencia biztos hogy nem lesz és pont azért mert a PL a legkigyensúlyozottabb és legjobb bajnokság, ahol olyan versenyfutás van ahol ilyen teljesítmény egyszerűen nem fenntartható a nemzetközi haccintéren. Hosszú távon a bajnokságokat rendre végiglötyögő spanyol olasz német csapatok lesznek továbbra is a toppon.

    Az amúgy megvan hogy a két csampó reject Wijnaldum és Sissoko néz majd egymással farkasszemet a döntőben? Ez is egyértelműen azt mutatja hogy a csampó a világ második legerősebb bajnoksága :K

Új hozzászólás Aktív témák