Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    válasz viharhozo #123302 üzenetére

    Nem tudom, miért nehéz elismerni a bayern szurkolóknak, hogy legalább 2 évtizeden keresztül lerabolták a bundesligát (1990-2013). Egyébként ezért is másoltam be Hitzfeld nyilatkozatát aki edzősködött Dortmundban és Münchenben is. Őt azzal vádolni, hogy ide vagy oda húz azért eléggé meredek lenne.
    Érdekes módon a semleges szurkolók akik követik a focit szintén úgy emlékeznek mintha sokszor direkt a konkurenciát gyengítette volna a bayern még akkor is ha volt pénz máskaliberü transzferekre.

    Egyébként a bayernnél szintén egy bevett taktika, hogy előszerződést kötnek játékosokkal és utána a valós ár töredékéért akarják megvásárolni az adott játékost....lásd, Lewa aki ezért nem akart a Realba menni hiába adtak volna érte 2x annyi pénzt. Ami ugye szintén nem segíti az eladó klubbot.
    Goretzka története is hasonló, Gündogan volt anno a másik célpont(Lewa,Götze mellett) a dortmuntól csak ő lesérült és kétséges volt hogyan megy tovább a karrierje.
    Ezért is van sok "ingyen" illetve feltűnően jó áron érkező a Münchenben. Na erről egyébként érdekelne egy statisztika :) meg egy olyan is ami nem 2010-től indul.......de ezt már írtam.

    @ZavaBalazs és Viharhozo: Az általam említett klubbokhoz és játékosokhoz valami hozzáfűzni való?Tudom van benne bőven 90-es évek meg 2010 előtti időszak de azért csak mondanak nektek valamit a nevek......illetve, hogy milyen ígéretes csapatok voltak amíg a legjobb játékosaikat meg nem vette rövid időn belül ugyanaz a klub.
    Persze lehet arra hivatkozni, hogy akkor más valaki veszi meg őket, de a tény az, hogy nem más vette meg őket, hanem a buyern.

Új hozzászólás Aktív témák