Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #126352 üzenetére

    kifejtettem már párszor, nem akarom ismételni magam, egyelőre még mindig azt a tényt igazolja amit írtam róla, és nem maradt már sok éve hogy megcáfoljon, de legalább egyetlen egy világklasszis szezont lássunk már tőle.. még rendszerben sem tudott eddig lehozni egy konzisztens világklasszis szezont, nemhogy egy rendszernélküli csapatban. A világklasszis az rendszer nélkül is világklasszis (vö Suárez egy cselzitől sokkal gyengébb csapatban), neki ez még rendszerben sem jött össze legalább egy teljes szezon erejéig.

    Antifocis stílusú cselzis korszakairól meg elmondható hogy sosem védekezett, sosem tudott védekezni, ellenben annyi gólt sosem szerzett hogy azt ellensúlyozni tudja. Egyébként meg a cselzivel minden évben ott volt a bajnokesélyesek között leszámítva a tavalyi évet, mert tavalyelőtt is még őket tartották a sziti legnagyobb kihívójának, szóval nem egy középcsapatról van szó, hanem egy olyanról, aminél rengeteg trófeát megnyert.

    Persze ezek a vélemények maga a "világklasszis" szó fogalmának értelmezésétől is nagyban függnek, mert sokan mást értelmeznek alatta. Szerintem ez csak egy nagyon nagyon szűk réteg kiváltsága, míg mások szerint a Milanban jelenleg is 4-5 világklasszis játszik :) Azt egy percig nem vitatom, hogy egy egészen kiemelkedő képességű játékos abban a szezononkénti néhány hónapban amikor nagyon megy neki, és akkor valóban világklasszisokhoz méltó szintet nyújt.. csak aztán jön az hogy a csapatnának már nem megy úgy, és akkor szépen ő is elvész velük együtt :)

Új hozzászólás Aktív témák