Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #181150 üzenetére

    Ez hosszú lesz, mert szeretnék érdemeben válaszolni neked.
    Nézd, a Roma az elmúlt 10-15 évében könyörgött egy ilyen kaliberű edzőért.
    Mert ugyanis Mou nagy kaliber, nem rózsapatron meg füstgránát, hiába mondják az ilyen sehol soha semmit senki által nem kérdezett vagy alkalmazott önkényes megmondók hogy nem tényező, valójában ők nem tényezők, ilyen hupákoló patreonkönyörgőkből van politikai is meg F1 kibic is, hát kellett a fociba is.

    Az idő és az események az elmúlt években azt mutatták meg, hogy az esetek döntő többségében igazolódik a dumája, hogy a klasszikust idézzem, Josénak nem igaza van, hanem igaza lesz. A dogmák sorra dőlnek meg, a faiatlok kezelésével és nagyon sok mással kapcsolatban is.

    Elmondta az első évben, hogy a Roma kerete gyenge és szűk a BL-hez, és az a KL ahol Tottenham meg Leicester meg ilyenek vannak az a szint. Kimaxolta.
    Idén elmondta, hogy a csapat előrelépett fejben és minőségben is, de nézzük kik ülnek a padon, igaza van, lásd Sassuolo elleni b keret, most meg is mondta hogy többet ilyen nem lesz, már túlvagyunk az idény nagyobb felén, és nem fog kényszerűségen kívül változtatni az A kereten. Az eredmények, a pontátlag, a kevesebb összeomlás, a stabilitás, a küzdeni akarás hogy tűzbe mennek érte a játékosok, a sokkal kevesebb kapott gól őt igazolja, arról nem beszélve hogy nélküle nincs Dybala, Abraham, Gini ahogy ezt maguk is elmondták.
    Arról meg nem tehet hogy kimondja a frankót és a jv ténykedése után nincs jogorvoslat csak az ügyészség, valószínű ezért is fújt úgy a Sass meccsen a spori (kamutizi ellenünk full tiszta két kiállítás helyett csak Roma játékos ment ki és egy elmaradt tizi ElSha lövése utáni kéz miatt) ahogy, mert a Roma meglépte a fellebbvitelt és vizsgálat indult a bírók ellen, aztán jön a megtorlás, ez Olaszország (meg Magyarország).

    Ha valaki azt mondja a Roma nem tud futballozni az nem lát, ha akar vagy rá van kényszerülve és pályán az A keret, akkor megy a gyors átmenet a terület túltöltése utáni gyors forgatások, de ezt nem lehet így nyomni ha nincs tartalákod és ugyanaz a 11-13 ember fárad, mert visszaesik a konzisztens működés és két 1-0W 6 pontot ér míg egy 4-0W meg egy 0-2L 3 pontot. Ennek a csapatnak van egy eszköztára, amit ha elfogyaszt 5 meccsen azu nagyon jól tud kinézni csak utána jön a böjti időszak, na Mou kb az arany középutat találta meg a kerethez, amit nyilván azért a forma így is befolyásol, de a Roma hosszú idő után elkezdett rangadókat is nyerni és minden stabilitási tényezőben ami számmal kimutatható fejlődött, sőt az egyik legrosszabb minőségű helyzeteket engedi az ellennek a topligákat nézve is és stabilan megvan a meccsenkénti 2-3 ziccer, ami nem sok de jó formában egynullákra és kettőegyekre de minimum pontszerzésre elég. Sok játékos is meglehetősen érettebb és jobb lett a keze alatt, értem ezalatt a magabiztosságot is a mentális tényezőket mint koncentrációt. A lényeg, hogy *jelenleg* Mou kell a Rómának és még talán kicsit fordítva is, sőt én még egy szezonra biztosan itt tartanám, talán egy BL induló, jobb helyzetben lévő stabil alapokkal már rendelkező Róma kész lenne egy másik, mai szemmel divatosabb focit játszató edzőre, de itt is hoznék előbb egy finom átmenetet Tuchellel ahogy azt nagyon jól látta meg DeathAdder múltkor.

    A Lazioról annyit, hogy Tare vesztesek kupájázta a serlegünket, érted kiszólt a szar a lyukból, a Rómát még mindig sokkal magasabb polcon jegyzik Európában KL kupa nélkül is.
    Aztán jött a Pálfordulás, hogy nyilván jó lenne megnyerni, ha már ott vannak. Erre kiesnek.
    Most meg újra úgy van előadva, hogy ez jobb így, nem erőltették stb bullshit...
    Ezek után el lehet jönni Magyarországra politikusnak.
    Nem hinném hogy különös probléma ha erre reagálva finoman verbálisan odab*sznak.
    Abban is látok némi igazságot, hogy azt merte mondani, hogy mindenki ott legyen vitéz ahová kvalifikálta magát, a Bárszá az € százmillióival liga BL helyről, a BL-ben, ha hurkák akkor szevasz, de lényegében tavaly a KL pariban volt az EL színvonallal a végére, az EL 8 pedig most a BL csopiharmadikokkal bőven erősebb mint korábban volt akár tavaly.

    A Napoliról annyit, hogy nem vitatok el semmit, sőt szerintem az olaszok közül ők lépnének ringbe a döntőben legnagyobb eséllyel, de az Intertől idén már kikaptak egyszer, a Roma is nagyon szorossá tudta tenni velük a meccset és egy Bayern/Real/City szerintem már azért sok lesz nekik ha bejutnak.
    EL-ben pedig szerintem te is aláírnád ha igaza lenne az öregnek és olasz döntő lenne.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák