Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DeathAdder #192035 üzenetére

    Viszont a mai fociban a játékosok nagyobb főnökök, mint régen. Régen több alázat és összetartás volt a játékosokban.
    Ma ez nem megoldható úgy, hogy a játékosok tudják, hogy a reklámértékük nagyobb, mint a klubé, mert a nép az egyéniségek iránt érez rajongást, és ez túl nagy mértékű pénzbeli befolyás, amivel a játékosok előszeretettel vissza is élnek. Ezért szálltak el a játékosárak is.
    A legtöbb legnagyobb sztár csak csinált sztár, akiket a rajongótábornak meg a köznépnek meg kell feleltetni. A csapatok inkább rontják az esélyeiket a győzelemre, csak hogy az általuk kiválasztott rajongógyűjtő játékos lője be - erre jó példa volt a Barcelona és a köztudottan rossz százalékban büntetőt végző Messi megtartása büntetőlövőként karrierje végéig. Valójában mindegyik (CR is) csak egy hangya a hangyabolyban. Nem ők hozzák el a sikert, hanem az egész csapat együtt. Egyik távozása után sem lett rosszabb sem a Real, sem a Barca, sem a PSG, sem a MU, semelyik, vagy legalábbis nem önmagában amiatt lett rosszabb.

    Régen a játékosok nem voltak annyira elszállva maguktól, a földön jártak és igazi csapatként dolgoztak össze. Tehát van valami abban, amit mond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák