Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Redneck #192663 üzenetére

    "Sofascore statistical ratings

    Sofascore ratings are generated by a sophisticated algorithm that translates hundreds of stats into one live number which quantifies a player's performance. So far, our algorithm has rated almost 1.5 million players in over 50,000 matches."

    Annyiban egyetértek, hogy szerintem sem a mai volt Bebaszlai legjobb meccse, de objektíve (pontozás) és szubjektíve (személyes véleményem szerint) is a jobbak között volt ma is.

    Ettől függetlenül, rendkívül nehéz a rokonszenv mértéke, a mozgáskultúra, a sebesség, a passzpontosság, a fontos/kulcspasszok száma és minősége, a labdatartás, a labda nélküli mozgás hasznossága és mennyisége, a poszthoz nem köthető egyéb hasznosság, a megbízhatóság - ezzel kapcsolatban a taktikai fegyelmezettség - a presszió minősége, a megoldások kivitelezésének sebessége, dinamikája (gondolkodás), az automatizmusok, stb stb.
    összessége alapján értékelni egy játékost egy meccsen.
    Rendkívül nehéz ezeket realtime értékelni, megjegyezni; mi a társaságban korábban, amikor még sok közös meccsnézés volt, a mérkőzés után némítva visszanéztük a meccseket, kommentáltuk és a jelentősebb részleteket elemezgettük is.
    Jó, nem mindenki, mert volt, aki inkább gyorsan bebaszott. :DDD

    (volt a társaságban profi játékos, aki A+B licences edző, idős ex-szövkap és amatőrök is, ahogy laikusok is, beleértve magamat)

    És nagyon jól láttam a korlátaimat, pontosan tudtam, hogy nem értek hozzá, ahogy azóta sem. Viszont itt is működik a Dunning-Kruger, a legtöbben azt sem érzékelik, hogy nem értenek hozzá.
    Így lettünk tízmillió szövkap országa.
    Szvsz, természetesen.

Új hozzászólás Aktív témák