Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DeathAdder #96391 üzenetére

    Én mindent utálok a sportban, ami túl van sztárolva, túl van dicsérve ahhoz képest, amit valójában érdemel, tud. És mindenkinek szurkolok, aki tehetséges és nem kapott annyi elismerést, amennyit érdemelne. Nekem ilyen az alap sport hozzáállásom. Az elmúlt 10 évben etéren a Barca a legrosszabb, sok olyan trófeájuk van, amit a bírók hozták össze nekik, de ezt mindenki tudja. Saját tudásból nem ment volna, bíró kellett hozzá, de még mennyire. A 2009-es Chelsea elleni párharc volt mindennek az alja. Ezért utálom őket. Meg azért, mert ők színészkednek a leginkább (és aztán ezért jutnak tovább, kamu büntetővel, meg kamu piros lappal). Nem ez megy 10 éve? De.

    Egyébként semmi bajom Katalóniával, ha egyszer abbahagyják a műeséseket és a műbalhékat, nem fognak kapni több dicsőséget annál, amennyire jó focit nyújtanak, és a legsztároltabb játékosuk nem fog kapni nulla teljesítményre is mindenféle egyéni díjat (pl a 2014-es VB legjobb játékosa díj), attól a pillanattól kezdve én nem fogom őket utálni.

    Ha ilyen csapatnak szurkolnék, szégyellném. Ezerszer inkább vagyok egy olyan csapat szurkolója, aki 25+ éve nem nyert bajnokságot, de legalább tisztességes emberekből áll, nem Hollywoodra, hanem sportra méltó mentalitás övezi.

    Lehet, hogy valamikor szurkolni is fogok a Barcának. De a jelenlegi tendenciák szerint nem valószínű, hogy ez mostanában lesz. Ahhoz olyan hozzáállás kéne tőlük. Meg azoktól, akik úgy döntöttek, hogy őket tolják, bármiféle marketing indokból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák