Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    Sziasztok,

    GT5 karrier módot csinálom, A és B speccel szintén. Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen autók jöhetnek szóba szerintetek a 700PP-s körüli versenyekre Expert fokozat környékén? Pl. Like the Wind és társai. A legjobb kocsim most a Gillet Vertigo Race Car, ami kb 650PP (légterelő állítással 690-ig felmegy kb. de nem jelentős a különbség), a Like the Wind versenyen pl. már nem tudtam nyerni vele B specben. Ott már azok a lapos versenyverdák vannak leginkább.

    A kérdésem leginkább az lenne, hogy érdemes-e több millióért venni egy olyan versenyverdát (pl Audi R10), vagy van lehetőség mondjuk jutalomautóként szert tenni egy olyanra?
    Ha venni kell, mit ajánlanátok? A Premium kocsik között több is szóbajöhet, mindegyik kb 5 milla körül van, és mivel nem tudom tesztelni őket nem akarok valami olyat választani ami nem megfelelő. Szóval tudnátok ajánlani valamit?

    Még 1 kérdésem lenne, B-specben miért megy ki magától a versenyző kereket cserélni, amikor még van kicsi a kerékből és nem mondtam neki hogy álljon ki?

    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák