Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bambano #368 üzenetére

    Minden esetre van még OpenWRT-s kérdésem is. :D

    A trunk/target/linux/ar71xx/makefile alatt átírtam a CFLAG-s részt, hogy -mips32r2 helyett -march=74kc paraméterre (vagyis kifejezetten erre a CPU-ra optimalizálja a kódot a GCC, ne csak általánosságban 32-bites MIPS-re).

    Ugyan ezt el kéne még végeznem külön-külön minden olyan csomag makefile-jában is, amit hozzá szeretnék adni a képfilehoz és CPU intenzív (például samba és transmission), vagy ezután automatikusan mindenhez ezek a CFLAGS paraméterek lesznek használva?

    Illetve a -march=74kc egyben lefedi a többi lehetőséget is, mint például a mips16e és DSP kiterjesztések is automatikusan használva lesznek ilyenkor, vagy ezeket még külön is adjam hozzá a CFLAGS részhez?

    Amúgy... most kiadtam neki, hogy make, és szorgosan nekiállt fordítgatni nem tudom milyen konfigurációval. De érdekes, hogy csak a konfig menü nem működik, minden más lefordul...? :U
    És hoppá! Kínomban annyi csomagot telepítettem már, hogy a 10Gb nem lesz elég. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák