Új hozzászólás Aktív témák

  • P41N

    senior tag

    válasz P41N #8805 üzenetére

    Végül költözés lett az egészből, HDD-t nem mindig sikerült vele felismertetnem a meghajtó meg kb használhatatlan volt valamiért (hiába nyomtam a gombot vagy bármi, 10-ből jó ha 2-szer kiadta. Olyan volt mintha mindig olvasni akarna valamit). Forrasztás nem lehetett szar sehol, direkt figyeltem nincs-e bridge, valahol pedig direkt alternatív pontokat használtam (mint ahogy egyébként ennél a V3-as alaplapnál is), hogy ezt elkerüljem. Majd ránézek mi lehet vele bár egyenlőre csak félreraktam.

    Ami ezt a kicsit illeti, ez gond nélkül megy, eredeti és írott lemezt is olvassa ugyan úgy illetve a hdd-t is látja rendesen. FreeHDBoot offos, az abszolút nem megy, viszont FreeMCBoot az igen (v1.953-nál újabb nem működik). Ez mondjuk így teljesen felesleges, én éppen ezért úgy oldottam meg hogy a chip memóriakártyáról magától bootolja az OPL-t, ha a háromszöget hosszan nyomom bekapcsoláskor akkor meg a uLaunchELF jön be.


    Itt is ez volt a legnehezebb rész, és itt még alternatív pontok sincsenek. Képeken lehet úgy tűnik hogy bridge van, de valójában nincs.

    Egyszerűség kedvéért itt is volt pár alternatív pont használva.

    steamcommunity.com/id/P41N_Official

Új hozzászólás Aktív témák