Új hozzászólás Aktív témák

  • kazmerr

    aktív tag

    Még kis tapasztalat hátha valakinek van benne hasznos infó:

    Küzdöttem a VD-vel, de nekem érzésre mindig nagyobb a latency mint a linkkel. (Erre is számítottam, de picit már zavaró.) De ennek ellenére még mindig jó! Viszont ha streamelni szeretnék a beépített stream szolgáltatással facebookra, akkor csak 480p-vel megy, és beakad a bejövő stream is. (Erre is számítottam, inkább mint tapasztalat írom le másoknak)

    Ha más is próbálkozna opencomposit-al, és nem indulna el a játék, akkor abban a könyvtárban ahol lecserélted az openvr_api.dll-t (mentsd el feltétlenül az eredetit!!!), hozz létre egy opencomposite.ini-t és csak ennyit írj bele:
    enableAudio=False
    Ez nagy eséllyel megoldja a gondot. Igaz hogy alapból lekapcsolja a hangot a headsetből, de ettől függetlenül, ahol a programban tudod állítani a hangkimenetet ott még át tudod irányítani a headsetre.

    Ha szeretnél facebookra streamelni a headsetből akkor opencomposittal nagy eséllyel nem fog menni, legalábbis amiknél én próbáltam nem engedte.

    Az IL-2-vel sikerült kábellel 44-46ms-re ledolgozni a latency-t (néha spikeol 50-51ms-re), jobb grafika és részletesség mellett mint CV1-en valaha is.... (SteamVR-os cím, opencomposittal 3ms-t nyertem és elvesztettem a fülesben a hangot, de más appnál érdemes kipróbálni!) Viszonyításképpen ez anno CV1-en 27ms volt, néha belenyalva 40ms-be. (1080Ti-al i7-8700-al). Ami tuti a link problémája, mert a CV1 beállításokkal is ennyit ment Q2-n fix felbontással (gondolhatjátok hogy nézett ki...)

    Viszont a link a kevésbé komplex dolgokat elég jól kezel a link (pl. bigscreen) azt hittem rosszul látok amikor 33ms volt stabilan. Ha ezt még fejlesztik, akkor kábellel is nagyon jó lesz.

    Ha valaki kábelezne a quest 2-vel, ezt ma próbáltam ki és tökéletes:
    https://www.thingiverse.com/thing:4623497

    Legközelebb jobban ráfekszem a VD-re. Kíváncsi vagyok mivel tudom használni a vezetéknélküliséget. :)

    Arról van infó, hogy milyen videós platformok mennek a questen? A netflixről tudom hogy 480p-ben megy csak.

Új hozzászólás Aktív témák