Új hozzászólás Aktív témák

  • tha_answer

    őstag

    válasz arty #17 üzenetére

    "jah az EU GDPR-ja, büntetései, eljárásai csak virtuális konstrukciók, a valóságban ezek nem léteznek."
    Langley lexarja. tehat a cegek is. max zsebbenyulnak. amig nem lesz az h vagy az osszes adat marad euban es nincs nyukapiszka vagy tiltaska addig pofon a szarnak. nemhiaba van megtamadva az eu bjrosagon az osszes adatatviteli egyezmeny.

    "az összes amcsi bigtech igy vagy ugy, de jobban kordában tartható, hiszen SAJÁT :) ez a kínai app pedig óriási, mostmár nemzetbiztonsági kockázat."
    Az ellentmondas nem itt van hanem ott hogy a szabad piac hazajaban tiltanak olyat ami a sajat szabad piacukon nyomta le oket. vagy micimacko fizetett a usereknek h telepitsek? :D

    "de persze, lehet tolni a liberált orrvérzésig, amíg aztán kínaiul nem kell tanulni az iskolában.... én oroszul tanultam anno, az is nagyon jópofa volt! (alapvetően libsi vagyok, nyugika! ;) )"
    A liberal orrverzesig tolas a rabloprivatizacio, 3000mrd hufos ppp konstrukcio, illetve a hadsereg lerohasztasa pl 100+ onjaro neheztuzerseg elkotyavetyelese mar megtortent, masrol nem is beszelve, a tarsadalompolitikai amokfutasukba meg jobb bele sem gondolni.
    Kaptunk helyette illiberaliat. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák