Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz MaCS_70 #12 üzenetére

    "Ez pedig azt is jelenti, hogy gyakorlatilag megszűnik ezeknek az anyagoknak az érdekessége, ártóképessége."
    Ebben nem ertek egyet. Marmint, kifejtem, mert ez igy csak reszben igaz.
    Az, hogy ha mindenkirol van porno, senkirol sincs, es ilyen szempontbol megszunik az adott alanyra vetulo artokepessege, es ugymond tarsadalmi normava valik a dolog, amire mindenki max vallat rant es halad tovabb az eletvel, az egy hatborzongatoan disztopikus jovokep, de igaz.

    Viszont tarsadalmilag brutalisan karos tud lenni a dolog szerintem mar relative rovid tavon is. Erted, ha megtetszik egy csaj/csavo, es mindegyik egy felisten az agyban, a csajnak melyebb a torka, mint a Mariana-arok, ugy lovagol, hogy hullamzik, mint a tenger, stb, es minden csavonak akkora a farka, hogy kiboki vele a szemet, ha felall, es orakig birja, mikozben a hasan 6-bol 8 kocka van kidolgozva, akkor utana a valosag baromi nagy csalodas lesz mindket oldalon.

    Akinek volt mar olyan, hogy nagyon bejott neki egy csaj, es elkepzelte a mindent is, aztan siker! - agyba vitte a csajszit, csak eppen kiderult, hogy szegeny ket fele pozt ismer, a faronkot meg a tengeri csillagot, es kb ennyire is izgato a dolog, az tudja, mekkora csalodas es milyen szar erzes tud lenni egy ilyen szitu. Gondolom a masik oldalrol is hasonlo a dolog, ha ugy alakul, hogy kiderul, hogy a csavo gyorsabban tuzel, mint egy gatling agyu, aztan bealszik es horkol.
    Es itt meg csak a kepzelges talalkozott a valosaggal. Namost ha meg csak nem is kepzelges, hanem teljesen valosnak tuno kepi anyag van, amihez kepest orbitalis a kontraszt a valosaggal, es mindezt raeresztjuk a tinikre (mert ki masra, mind tudjuk, hogy 14, de legjobb esetben 16 eves kortol nezi ezeket mindenki igy vagy ugy, sokan meg mar csinaljak is aktivan), annak belathatatlan kovetkezmenyei lehetnek. Es egyetlen dologban vagyok biztos, hogy ezek nem lesznek pozitivak.

    Meg a jelen formajaban is karos a poresz, ha meg barkirol barmikor csinalhatsz gyakorlatilag tokeletes minosegu videot, amiben pont az van es pont ugy, amit csak akarsz, az... Belegondolni se tudok, milyen mentalis es tarsadalmi karokat fog okozni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

  • opr

    veterán

    válasz lezso6 #44 üzenetére

    Yapp. Na, akkor kepzeljuk el hozza azt, hogy ezek nem is csak ilyen elerhetetlen fel-mitikus-unikornis-lenyekrol vannak, hanem a szomszed lanyrol, osztalytarsrol, kollegarol, stb.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák