Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby86

    őstag

    Sziasztok!

    Olyan problémával szembesültem hogy egy új bankkártyát szeretnék felvinni az Alipay rendszerbe úgy hogy az előzőt töröltem. Ez a kártya már az én nevemen van, előző viszont egy családtagom nevén volt. A gond ott kezdődik hogy felvittem a rendszerbe az új kártya adatait, de a kártyabirtokos nevét nem változtatta meg a rendszer, az maradt a régi. Viszont az Alipayban az én nevemmel regisztráltam, az persze más kérdés hogy az egyik családtagom bankkártyájával használtam eddig a rendszert. Egyszóval "beleégett" a rendszerbe az ő neve és akárhányszor próbálom azt hogy letörlöm a kártya adatokat, majd ismét felviszem a rendszerbe, újra és újra a családtagom nevét írja ki a kártya száma mellé.

    Írtam ez ügyben az Alipay csetjébe ahol az egyik asszisztens miután leírtam a problémámat annyit mondott hogy várjak, vagy próbáljam meg másik böngészővel.

    Megpróbáltam másik böngészővel, vártam is, de semmi... Már 12 órája várok. Most ilyenkor mit lehet tenni szerintetek? Volt valakinek már ilyen problémája?

    -Norbi-

Új hozzászólás Aktív témák