Új hozzászólás Aktív témák

  • szmyky

    aktív tag

    válasz #16729600 #17683 üzenetére

    Szeretnék erre reagálni:

    "...de az egész topik szinte csak ( gondolom olvasod Te is :) ) a hamis TN ekről, az eltűnt, meg nem érkezett csomagokról, a tré csomagolásról és az ócska használhatatlan árukról, vitákról, pénz visszakövetelésekről szól. "

    Szerintem természetes, hogy ilyenről szól a topik, hiszen az emberek nagy része csak akkor veszi a fáradtságot az írásra, ha valamilyen problémaja adódott, ebben gondolom egyetértünk.
    Ezért ezen lemérni egy webshop megbízhatóságát eléggé szubjektív dolog, egyáltalán nem ad valós képet!
    Ha mindenki leírná ide, amikor valamilye megérkezett, akkor hidd el nem lenne energiád kikeresni a negatív kommentek, olyan ütemben jönnének a hozzászólások a topikba!

    A másik dolog a "kamu tracking" téma!
    Egyébként nem kamuk, mert ha a csomagot megnézed(ha megjött), amit kamunak gondoltál, akkor ott a "kamutracking" rajta, láss csodát ott az a szám, amit az az aljas eladó adott neked, hogy átverjen téged!
    Az, hogy itt Magyarországon nem követhető egy tracking, ami csak a kínai történéseket mutatja az nem azt jelenti, hogy kamu, meg, hogy nem adta fel!
    Mindenkinek van lehetősége a fizetős postákat választani!!!
    Gyerekek, válasszátok azt ... és lesz tracking! Annyi tracking lesz, hogy a mátrixban nincs annyi szám!
    Senki ne gondolja már azt, hogy 3-6$-os dolgokat majd 3$-os CN Post-tal fog küldeni az eladó!
    Ha pedig fizettél a trackingért és nem úgy küldi, akkor dispute és már utalják is vissza a postáért fizetett plusz költséget.
    :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák