Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Honzi #61004 üzenetére

    Mivel egy program dolgozza fel az információkat csak azzal tud mit kezdeni ami a küldemény azonosítóhoz meg van adva feladó (szállító logisztika) részéről.Amikor átadták a Vanuatui olcsó postának ezeket a vásárlási adatokat ők nem kapták meg, így azt a Magyar Postának sem tudják tovább adni, így az sem tud mit feldolgozni.
    Nem nézegeti senki azt a közel 8-10 millió küldeményt, ha nem muszáj vámolás szempontjából, ezért találták ki az automatikus postai vámolós programot.
    Az anomáliákkal már 2021 június 16-tól foglalkoztunk itt és a Posta is jó néhány dolgot kijavított azóta, de ez így működik, automatizált és így megy. Lassan egy éve.

    AliExpress standard és AliExpress Saver szállítás esetén fordul elő hogy nincs díja, vagy ha Posta lesz a kézbesítő akkor nem lesz vámolási díj.
    Írtam már, ha nincs lehetőség a fent említett két szállításra akkor kalkulálod azzal hogy még fizetsz rá 799 Ft és akkor megéri-e még a beszerzés, aztán ha a kevesebbet, a 399 Ft kell fizetni akkor még jól is jártál, ha meg az áfát is kérné a posta akkor pedig azt amit az AliExpress-nek kifizettél visszakéred az Alitól, így csak a kezelési díj lesz a +költséged.

Új hozzászólás Aktív témák