Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz mrx1212 #29734 üzenetére

    Nem vélemény, konkrét tapasztalat. Ez pénz megérkezik a régi bankodhoz. Banktól függően megkereshetnek hogy érkezett pénzed fáradj be a volt számlavezető fiókodba rendezni.
    Ha nem értesítene. Látod az AliExpress döntést hogy refund. Vársz úgy 5-7 napot. Az eredeti fizetési információkkal, a volt számlád és kártyád adataival valamint a refund-os értesítővel besétálsz a volt számlavezető fiókodba és megkéred őket hogy bejött és számlára nem könyvelt deviza tételek közt keressék meg és adják ki vagy utalják az új számládra. 30 napig ott ezen a "gyűjtőszámlán" a pénz azután küldik vissza. Ez egy technikai számla, a banki ügyintéző direktbe nem fér hozzá, egy másik részlegnek kell telefonálnia hogy megtalálják.
    Néha kifogsz olyan ügyintéző aki kapásból azt mondja hogy rögtön visszaküldték, de ez nem igaz. Mert ha a rendszer nem könyveli nekik meg kell keresni hogy ennek mi az oka és a volt ügyfél felé is van kötelezettségük, nem csak az esetleges később befutott hátralék begyűjtése miatt kell az ügyfelet elővadászni.

Új hozzászólás Aktív témák