Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dredjudge84

    őstag

    válasz _mate_ #69924 üzenetére

    Nekem is visszadobták. Még emlékszem hogy pár évvel ezelőtt eBayen sok eladótól nem lehetett rendelni mert hogy nem postáz Magyarországra most már értem hogy miért.

  • pn4hvq

    senior tag

    válasz _mate_ #69924 üzenetére

    Aliexpress nálam is elutasította fellebbezés után is a refundot :((( .
    Közben 09.02-ai emailmre válaszolta az ECSC:
    "Tisztelt Címzett!

    Mi azt látjuk a rendszerünkben hogy a küldemény mint adat létezik egyenlőre, tehát nagy valószínűséggel még fel sem adták a csomagot. Kérem vegye fel a kapcsolatot a webáruházzal ahonnan a terméket rendelte.

    Tisztelettel,
    ECSC Ügyfélszolgálat"

    Ma reggel, még ezen válasz előtt írtam nekik emailt és az űrlapjukra is írtam megint, mondván legalább 4 csomag ugyanebben a státuszban van, az itteni tn-eket beleírtam, valamint belengettem egy rendőrségi feljelentést is, mert nem egyedi a csomagom hiánya, hanem üzletszerűen, folytatólagosan van elkövetve. Erre még nem érkezett válasz.

    Csak mert nem hagy nyugodni a dolog, felhívtam a Ghiblit (+36-1-801-8600), ott konkrét információt nem tudtak/akartak mondani, elvileg akivel beszéltem, nem tudja nyomkövetni a csomagomat. Adott egy vam@ghibli.hu címet, hogy kérdezzek rá ott a csomag helyzetére. Írtam ide az előbb, várom a választ. Viszont ami ellentmondás(nak tűnik): a Ghiblis úr azt mondta el kérdésemre, hogy köztük és a MPL között nincs másik cég. Leegyeztettük (azok alapján, amit én látok), hogy tracking szerint a vámolás megtörtént, de elméletileg náluk nincs a csomag, a MPL-val telefonon egyeztetve még nem kapták meg a csomagot, az ECSC pedig szintén csak előrejelzett adat szerint látja. Így igazából járt valahol a csomag, tracking alapján fel is lett adva Kínában, vámolták is itthon (ha jól sejtem, a Ghibli), aztán a tracking szerint átadásra került és itt rekedt meg a történet: kinek lett átadva? Ghibli vámolta, átadta, ECSC szerint nem került feladásra, MPL-nél csak előre lett jelezve, de meg nem kapták. Hol a csomag? :F

Új hozzászólás Aktív témák