Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz KROK640 #546 üzenetére

    A vodkád valószínűleg azért nem megy a piacon, mert 16-ért árulod, de van, aki 5-ért... :D (egyébként az se kell a kutyának se :D )
    Itt az a "baj", hogy kezd telítődni a raktár mindenütt, ugyebár sokaknál már mennek a szeszfőzdék, és jóval több termelődik, mint amit meg lehet inni, brigádokban is csak rohad a pia... Aki piacra akar rakni, az alámegy a kintlévő áraknak, és máris megérkeztünk...
    Egy ideje már számítottam erre, és el is érkezett.
    Erre még az is rájön, hogy a piac is még mindig a régi, soronkénti formátumú, ha egyben raksz ki valamit, azért nem kell, ha 1000 sorban, akkor meg utána kophat le az egered, mire leveszed, és újra kirakod (módosítani ugyebár nem lehet, totál logikátlan az egész).

    Az állatoknál elvileg lehet venni egy plusz helyet pár AP-ért, de többihez már prémium kell. Fontolgatom egy ideje, de valahogy nem éri még el azt az ingerküszöböt, hogy fizessek érte. Kis közösség, kb meg is állt a fejlődésben, szerintem egyébként játszunk kb 20-30-an, a többi mind másodreg, vagy egyszeri érdeklődő, a játék motor meg még mindig elég fapados, bár dolgozik rajta folyamatosan.

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák