Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #595 üzenetére

    Igen, az önkormányzati a teljesen más. Tőlünk nem messze (röpke 10km-re légvonalban) a városban van egy panel, amiben csak önkormányzati lakások vannak. A faluból már ketten is ott laknak. Az egyikük negyedmagával él 22nm-en. Ő a volt albérlőm... nem tetszett neki a jó élet nálam. Épp ma kérdezte a szomszédom, hogy ő hová lett? mondtam neki, hogy mennie kellett mert túl sok kárt csinált.

    Nekem ez fiatalkoromban volt. Jah meg amit imádtam, hogyha ügyes voltam, akkor akár két VBK-tól is be tudtam rúgni :D
    Emlékszem 2003-ban péntek kora este találtunk haverral a kocsma előtt két 500-ast. Megvolt belőle a péntek esténk. Ma ennyiből a buszom sincs meg :(
    Mikor 2013-ban azon sírtunk haverral, hogy 2300ft alatt nem áll meg egy este már ... most 2800 mire csak a kocsmaajtón belépek. Régen 3000-ből reggelig tudtam maradni, most 7000-ből alig húzom ki az utolsó buszig.

    De hogy egy kis ON is legyen, a JobbMintOtthon pub igencsak drága, de tegnap bementem iszogatni oda, mert spitzrummal kísérte az abszintot az alkeszem, és azt csak ott lehet. (barátnőmmel hülyéskedtünk és kitaláltunk szegény alkesznek ilyen feladatokat :D )

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák