Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #667 üzenetére

    Régen biztos, hogy nem csak egyszer lehetett egy nap valakit kirabolni. Tartálykát naponta 4-5× raboltuk ki, csakhogy érezze a törődést. :D Mondjuk Stiff a függöny mögött rengeteget változtatott a játékon, régen a törlést is el lehetett inni egymás elől, állítólag ma már azt sem lehet.
    De egyébként ennek fényében meg pláne azt mondom, hogy fölösleges para ez a széfezés egy bizonyos szint felett, hiszen a házad is növeli a védelmet, plusz van az a bevételi magasság már, ahol a naponta elrabolható maximális összeg sem számít.
    Most egyébként, hogy úgy dolgozok, ahogy csak tudok, (amikor csak ráérek küldöm fizikusnak) napi 3000-et simán összehozok. Talán többet is.
    Mondjuk így nézve sem áll jól a szénám, mert itt a terv : Papagáj 20 ezer, Tigris 30 ezer, kert 5000 + növények, kb 10 ezer, majd Szálloda 75 ezer.
    Most sajnálom, hogy a sör és a vodkafőzdét nem lehet eladni :D

    BTW erről jut eszembe, tegnap beszéltem egy taggal, aki tőlem tudta meg, hogy a sörfőzdéjében nem csak egyesével lehet főzni a sört XD Eljutott 166 sörig, egyesével. (mentségére legyen mondva, hogy a kertjében csak egy komló terem, így nincs is több alapanyaga, más főzdéje meg még nincs).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák