Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz somogyib #731 üzenetére

    Na, látom neked is szépen mennek a dolgaid, és jól csinálod :)
    A Rablás még nekem sincs meg, sőt kifejezetten bukdácsolok vele :( általában többet hagyok mint amennyit tudnék rabolni, néha az az érzésem, hogy épp visszafelé haladok vele.
    Bunyó ott még nekem is van dolgom a küldihez. Fogtündéred megvan már? :D

    Nálam mivel tele a luxusvilla széfje ezért most átálltam üvegezésre. Persze mindig elfelejtem nyomkodni, szóval legtöbbször semmit sem csinál, de muszáj vagyok valami olyasmire átállni ami pénzt ad, de nem pénzként. Lehet h fémet kéne nyomatnom, és közben akkor még a gyémántra is lenne esélyem (haha :D ). Mondjuk a gubera meg ad egy csomó szemetet amit elvileg eladhatok a piacon, csak gyakorlatilag nem kell a kutyának sem. Majd a rendszernek eladjuk ha lehet ;]
    ígyis mindennap kirabolnak, ok, hogy csak 150$-okat visznek el, de akkor is bosszantó. Még 35 ezret(!) kellene összestócoljak a szállodára, de gondolkodok nagyon a papagájon is. (bár nem lesz olyan mint régen)

    Nekem a sör főzde le van állítva, minimális komló jön a kertből de csak eladásra. Vodkafőzde szintén nem megy a krumpli miatt, már csak boron és pálinkán él az alkeszem. :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák